Waar zijn we wanneer aan het werk?Het werk in de De Bréautélaan, Esdoornlaan, Heiweg en Middenweg wordt in 11 fases uitgevoerd. We beginnen daarbij op 19 april in fase 1 in de Esdoornlaan. Aansluitend werken we dan verder in fase 2, 3, enz.  Iedere fase duurt ongeveer drie weken en heeft één week overlap met de vorige fase. Dat is nodig om de werking van het bestaande riool te kunnen garanderen.

Op deze manier werken we tot en met 5 augustus 2022 in fase 1 t/m 6.

Tussen 6 en 14 augustus wordt er geen werk uitgevoerd in verband met de vakantie en vanaf 15 augustus tot en met 23 december werken we in fase 7 t/m 11.

Natuurlijk betreft deze planning een momentopname die gebaseerd is op de kennis die we nu hebben. Er kunnen dus nog kleine wijzigingen optreden in de exacte momenten van uitvoering. De omwonenden van een fase ontvangen twee weken voor de start van het werk van ons een gedetailleerde uitvoeringsbrief waarin de exacte startdatum is vermeld.

Heeft u nu al vragen neem dan contact op met onze omgevingsmanager William Verbij op het telefoonnummer 06-534160384 of het mailadres wverbij@vangelder.com.


Fasering en planning van het werk Fasering en planning van het werkLaatste update: 05/04/2022
© Van Gelder