Voortgang van het werk op 9 meiWe zijn nu zo'n drie weken aan het werk en de werkzaamheden in de Esdoornlaan verlopen voorspoedig. Op dit moment leggen we de laatste hand aanhet nieuwe riool tussen huisnummer 10 en de kruising met de Heiweg. 

Op het deel tussen de De Bréautélaan en huisnummer 10 wordt sinds vorige week gestraat. De eerste inritten naar de woningen zijn ondertussen aangebracht. Vanaf het einde van deze week beginnen we met de stenen in de rijbaan en de verwachting is dat we tegen het einde van volgende week dit deel van de Esdoornlaan weer kunnen openen voor het verkeer. 

Vanaf aanstaande donderdag 12 mei starten we met het werk op een klein deel van Middenweg, dit betreft het deel tussen de kruising met de Heiweg en het doodlopende deel (fase 6). Dan wordt ook hier als eerste het asfalt verwijderd en aansluitend gewerkt aan de riolering. 

Diezelfde dag verwijderen we ook alvast de bovenste laag asfalt van de Heiweg tussen de De Bréautélaan en de Middenweg. (fase 3 en 4) Daarom is het verstandig om uw auto die dag óf langs de De Bréautélaan te parkeren óf langs de Heiweg tussen de Loonsebaan en de Middenweg. 

Na het frezen van de bovenste laag asfalt op de Heiweg maken we de weg weer netjes schoon zodat u er dezelfde dag weer gebruik van kunt maken.
Laatste update: 09/05/2022
© Van Gelder