Voorbereidingen voor het asfaltDeze en volgende week is het extra druk op het werk. Over de gehele lengte van de De Breautelaan wordt er gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe asfalt dat op 15 november wordt aangebracht. Straatwerk wordt afgemaakt, putten worden op hoogte gesteld en de fundering wordt op de juiste hoogte en het juiste profiel gebracht.

Daarom is het van 11 november tot en met 15 november helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de inritten naar de eigen woningen.  Het autoverkeer rijdt dan het nieuwe straatwerk kapot en ook is de kans groot dat de auto's schade oplopen doordat er grote hoogteverschillen kunnen zijn in de weg. Op dinsdag 15 november zullen de inritten rond 18:00 weer bereikbaar zijn.

Het werk is dan echter nog niet klaar, diverse inritten moeten nog worden afgemaakt en dat geldt ook voor de bermen en voor de bestrating die in het midden van de rijbaan wordt aangebracht. Al met al verwachten we nog een week of vier werk te hebben voordat alles echt af is.
Laatste update: 11/11/2022
© Van Gelder