Deze week voor de laatste keer asfalt op het werk, gevolgen voor de bereikbaarheid.Ook deze week verwerken we nog asfalt op het werk en dat heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de wegen en woningen in de directe omgeving. Hieronder een opsomming van het werk en de gevolgen voor de bereikbaarheid.

Het asfaltwerk overdag

Op twee momenten wordt er asfalt verwerkt deze week. Bij de aansluitingen van de Berkenheuveldreef, de Vinkenlaan en de Eikenlaan is dat op woensdag 23 november overdag het geval tussen 7 en 16 uur.

Bereikbaarheid overdag

De woningen aan de De Bréautélaan tussen het spoor en de N65 zijn dan bereikbaar via de N65. 

 

Het asfaltwerk tijdens nachtwerk

In de nacht van woensdag 23 november op donderdag 24 november werken we tussen 22:00 en 06:00 op meer plaatsen aan het asfalt.

- Bij de aansluitingen van de Berkenheuveldreef, Vinkenlaan, Eikenlaan en bij de rotonde Loonsebaan brengen we dan de deklaag van asfalt aan.

- Op de Loonsebaan worden de rijbaan en het fietspad ter plaatse van de kruising met de Middenweg voorzien van asfalt. Daar is net de voor de afgelopen zomervakantie een doorsteek gemaakt voor het riool wat aansluitend was voorzien van tijdelijk bestrating. Deze bestrating wordt nu dus vervangen door asfalt.

- Bij de spoorwegovergang wordt tussen 1:00 en 5:00 als eerste de onderlaag van asfalt aangebracht en aansluitend ook het laatste rode asfalt van de deklaag.

Bereikbaarheid tijdens het nachtwerk

- Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen aan de De Bréautélaan tussen het spoor en de Loonsebaan bereikbaar via de Heiweg of Esdoornlaan.

- De woningen aan de De Bréautélaan tussen het spoor en de N65 zijn bereikbaar via de N65.

- De Bréautélaan, huisnummer 8, 10, 12 en 21, 23 en 25 zijn tijdens het aanbrengen van de deklaag tijdelijk niet bereikbaar tot het moment dat de deklaag voldoende is afgekoeld.

- Doorgaand verkeer op de Loonsebaan is niet mogelijk tussen de Boslaan en de rotonde met de De Bréautélaan.
Laatste update: 21/11/2022
© Van Gelder