Het zit er op!De herinrichting van de Heiweg, Middenweg, Esdoornlaan en de De Bréautélaan zit er op sinds vandaag.  Het werk startte in april in de Esdoornlaan en op één week vakantie na is er daarna continu doorgewerkt om het werk te realiseren.  Daarbij is het zowel het bovengrondse én het ondergrondse deel van de wegen vernieuwd.  

Het markeert het einde van een lange en soms zware periode voor de directe omgeving, maar ook het begin van een nieuwe fase waarin de De Bréautélaan op een nieuwe manier kan worden gebruikt met voorrang voor het langzame verkeer. De laatste verkeersmaatregelen worden vandaag en morgen verwijderd van de wegen en de omleidingsroutes worden opgeruimd. De komende twee weken gebruiken we om de restpunten in de Heiweg, Middenweg en de Esdoornlaan op te knappen en dan is het werk echt klaar.

Op vrijdag 2 februari vieren we de opening met de buurt onder leiding van de wethouder. De betrokkenen hebben hier ondertussen een uitnodiging voor ontvangen.

 

Wij danken u voor uw interesse het afgelopen jaar, het begrip voor de hinder en wij wensen u veel gebruiksplezier van de nieuwe wegen toe.

Namens het gehele uitvoerings- en omgevingsteam van de gemeente Vught, Kybys en Aannemingsmaatschappij Van Gelder.

 
Laatste update: 19/01/2023
© Van Gelder