Een feestelijke opening van de De BréautélaanHet was voor de direct aanwonenden van de Esdoornlaan, de Heiweg, de Middenweg en de De Bréautélaan de afgelopen 9 maanden niet altijd even makkelijk om het normale leven te leven. Zeker niet als de straat voor de deur dan ook nog eens overhoop gehaald wordt. 

Dat was echter niet zonder reden. De ondergrondse kabels en leidingen waren aan vervanging toe maar ook de straten zelf waren versleten en konden wel een opknapbeurt gebruiken. Tijdens die opknapbeurt zijn de straten meteen een stuk veiliger gemaakt voor fietsers en ook is de snelheid er omlaag gegaan van 50 naar 30. Het resultaat mag er zijn. 

Nadat de genodigden zich aan het begin van de middag hadden verzameld hebben wethouder Toine van de Ven samen met bewoner Hanck de Vries op de fiets de nieuwe weg symbolisch geopend met slingers en confetti. Na afloop is de opening afgesloten met een hapje en een drankje. 

Hiermee sluiten wij de berichtgeving over dit project af. Mochten er nog vragen zijn dan kan daar nog steeds contact over worden genomen met onze omgevingsmanager William Verbij.
Laatste update: 03/02/2023
© Van Gelder