De bewonersbrief van 6 meiHier vindt u de bewonersbrief van 6 mei.

Beste bewoners,

In aanvulling op de brief d.d. 20 januari jl. die u ontving over het definitieve plan en de aankomende werkzaamheden op de locatie Oude Kleiweg 80 in Rotterdam Overschie, vindt u hierbij aanvullende informatie. In deze brief gaan wij in de op de geplande werkzaamheden, de bereikbaarheid van de Oude Kleiweg en delen wij onze contactgegevens. Vanaf 17 mei 2021 gaat Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. werkzaamheden uitvoeren op de locatie Oude Kleiweg 80. De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind juli 2021. In grote lijnen ziet de uitvoeringsplanning er als volgt uit:

Planning

  • Saneringswerkzaamheden (2 weken)
  • Grondwerkzaamheden (1 week)
  • Rioleringswerkzaamheden ( 3 weken)
  • Straatwerk (2 weken)

Wat betekent dit voor u?

  • U kunt altijd gebruik blijven maken van uw sanitaire voorzieningen zoals douche/bad, keuken en toilet.
  • Uw woning/pand blijft altijd bereikbaar.
  • Geprobeerd wordt om overlast zoveel mogelijk te beperken

Verkeer, parkeren en veiligheid

Ten behoeve van de rioleringswerkzaamheden zal de Oude Kleiweg voor de duur van 1 week (naar verwachting in week 21) voor het verkeer worden afgesloten. Bestemmingsverkeer wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de Nieuwe Kleiweg. Alle woningen/panden blijven bereikbaar gedurende deze afsluiting. In het werkgedeelte van de Oude Kleiweg is tijdens de werkzaamheden i.v.m. bereikbaarheid van nood- en hulpdiensten parkeren langs de weg niet toegestaan. Dit zal met verbodsborden worden aangegeven.  

Coronavirus (COVID-19)

U vraagt zich misschien af of de werkzaamheden in uw wijk door de coronacrisis worden geraakt. Vooralsnog gaan de werkzaamheden in uw wijk door volgens de planning die u eerder van ons heeft ontvangen. We houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en vermijden het onderlinge contact op de werkvloer en in de keet. Wij houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en vragen u 1,5 m afstand te houden tot onze collega’s. Mogelijke ontwikkelingen in de toekomst kunnen invloed hebben op de planning. Uiteraard wordt u dan hiervan op de hoogte gesteld.

Hoe kunt u ons bereiken?

Voor algemene vragen over de ontwikkelingen op de Oude Kleiweg kunt een       e-mail sturen naar oudekleiweg80SO@rotterdam.nl.

Voor vragen die specifiek betrekking hebben op de uitvoering van de werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met David Susani, via 06-146 806 72 of een email sturen naar dsusani@vangelder.com.

Van Gelder heeft tevens een App beschikbaar gesteld. Via deze app is alle informatie over het werk beschikbaar. Ook kunt u uw vragen stellen via deze app. De app is te downloaden op www.vangelder.com/de-van-gelder-werk-in-uitvoering-app of met behulp van deze code:

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de projectpagina: www.rotterdam.nl/wonen-leven/oude-kleiweg-80

Oók is het mogelijk om op dinsdags, vanaf 11 mei, uw vragen te stellen tijdens het telefonisch spreekuur tussen 10.00 en 11.00 uur. Voor dit spreekuur kunt u bellen met telefoonnummer 06-146 806 72

 

David Susani

Omgevingsmanager

Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V.


bewonersbrief Oude Kleiweg 6 mei 2021 bewonersbrief Oude Kleiweg 6 mei 2021Laatste update: 10/05/2021
© Van Gelder