Welkom op het inloopspreekuur van 16 april, mét maatregelen tegen CoronaIn verband met de start van fase 2 van de werkzaamheden organiseren wij voor geïnteresseerden een inloopspreekuur op 16 april tussen 14:00 en 15:00 in ons informatiepunt aan de Haarlemmerstraat 232/234

Onze omgevingsmanager William Verbij is daar dan aanwezig om u een antwoord te geven op uw vragen of om het ontwerp en de wijze van uitvoering van de nieuwe Hooigracht voor uw woning nader toe te lichten.

Toch een inloopspreekuur ondanks Corona?

Het antwoord hierop is ja. Als gevolg van het Coronavirus ziet de wereld er helaas anders uit dan normaal en dat is voor iedereen natuurlijk wennen en aanpassen. Maar dat betekent niet dat we helemaal geen persoonlijk contact meer kunnen onderhouden met u. Soms is een persoonlijke uitleg echt nodig om een goed antwoord op uw vraag te kunnen geven. Wel nemen wij  tijdens het inloopspreekuur een aantal voorzorgsmaatregelen in acht. Zo houden wij altijd een minimale afstand van anderhalve meter en ook geven wij geen handen. Ook kan het voorkomen dat we u vragen om even buiten te wachten totdat de voorgaande bezoeker klaar is mocht er veel aanloop zijn.  Iedereen komt echter gegarandeerd aan de beurt.

Als u vermoed dat u het Coronavirus onder de leden hebt of als u hoest of verkouden bent willen wij u vragen om niet langs te komen maar om dan uw vragen via de telefoon of via de mail aan ons te stellen. Het telefoonnummer dat u hiervoor kunt gebruiken is 06-531 60 384 en het mailadres is hooigracht@vangelder.com.  Op die manier krijgt u wel een antwoord op uw vragen zonder de deur te hoeven verlaten. We hopen op uw begrip.
Laatste update: 07-04-2020
© Van Gelder