Externe audit VCA, ISO 9001 en 14001Aanemingsbedrijf Van Gelder heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Met een ISO en VCA certificaat zijn onze opdrachtgevers verzekerd van constante kwaliteit en milieu bewust aan het werk zijn.  Dit is belangrijk voor onze opdrachtgevers, partners, onderaannemers, leveranciers en uiteraard voor onszelf. Vandaag, 8 juni is er door een onafhankelijk partij een een interne -en externe audit op Tuindorp Buiksloot  afgenomen.

ISO, VCA..? Waar staan deze afkortingen voor?

  • VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. 
  • Met een ISO 9001 certificering kunnen wij aantonen dat ons managementsysteem voldoet aan alle normeisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.
  • Met een ISO 14001 certificaat kunnen wij aantonen dat wij structureel bezig bent met het verbeteren van uw milieuprestaties.

Inverband met het Covid-19 virus werd er extra gekeken hoe wij hier rekening mee houden.  Extra schafketen, ieder een eigen termostfles, des-infectie middelen, aangepaste beschermingsmiddelen ect ect .

Aan het einde van de dag hoorde wij dat we met vlag en wimpel zijn geslaagd, hetgeen een mooie bevestiging is dat we volledig aan de kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen! Complimenten zijn aan de medewerkers en dank aan onze opdrachtgevers die ons in staat stellen de werken te realiseren!

 

Laatste update: 09-06-2020
© Van Gelder