Werkzaamheden Meerpad | gemaalGraag informeren wij u over de komende werkzaamheden bij u in de buurt.

In opdracht van de gemeente Amsterdam voeren we groot onderhoud in Tuindorp Buiksloot uit voor een veilige, duurzame en rainproof openbare ruimte. 

De werkzaamheden Vanaf 29 juni 2020 vervangen we de riolering en richten de straat in met een nieuw trottoir en rijbaan, zodat de weg maar één keer afgesloten hoeft worden. Door de aanleg van het nieuwe gescheiden rioolstelsel wordt het gemaal aan het Meerpad overbodig en zal deze worden verwijderd. Als alles volgens planning loopt, ronden we de werkzaamheden eind juli af.

Wat gaat u merken van de werkzaamheden? Voor u, als bewoner of ondernemer betekend dit dat het Meerpad vanaf de Tiengemetenstraat tot en met het gemaal is afgesloten voor autoverkeer. Het Meerpad is dan alleen via een omleidingsroute vanaf de Purmerweg via de Nieuwerdammerdijk te bereiken. Voor de voetganger en fietser zorgen wij voor loopschotten, zodat u, met de fiets aan de hand, via de Tiengemetenstraat naar het Meerpad kunt lopen.

Bereikbaarheid De nood- en hulpdiensten zijn ingelicht over de wegafsluiting en weten hoe zij moeten aanrijden in geval van nood. Hiervoor worden extra maatregelen getroffen, zoals een bypass langs het werkvak.

Heeft u een verhuizing of een levering van bijvoorbeeld meubelen? Stel het bedrijf op de hoogte van de omleiding.

Extra maatregelen percelen Meerpad Voor de percelen in het Meerpad, aangrenzend aan het gemaal, zijn er extra voorzorgsmaatregelen getroffen met betrekking tot het plaatsen van de damwand rondom het gemaal. Zo is er een monitoringsplan opgesteld en is er een nul-meting uitgevoerd. Ons streven is de hinderbeleving zo beperkt mogelijk te houden.

Wij begrijpen dat de omleiding enige hinder kan geven en hopen op uw begrip.

 

Laatste update: 23-06-2020
© Van Gelder