Start werk maandag 26 oktoberWerkzaamheden vanaf maandag 26 oktober - vrijdag 30 oktober
 
Zoals u heeft gelezen in de informatiebrief, starten wij komende maandag 26 oktober met de werkzaamheden aan de Schoolstraat in Nijkerkverveen. Voor komende week staan de volgende werkzaamheden op het programma: 
 
Asfalt frezen: We starten vanaf de kruising met de Blokhuizersteeg. Vanaf daar werkt de frees richting de bebouwde kom. De frees haalt telkens een strook weg. Aan het einde van de dag verwachten we dan ook dat we het einde van het werkvak al bereikt hebben of zelfs al weer op de 'terugweg' zijn.
Duikers vervangen: Op een aantal locaties moeten wij duikers vervangen onder de rijbaan. Als wij bezig zijn met het vervangen van die duiker, is de weg even helemaal opgebroken. Automobilisten moeten dan even omrijden, omdat ze tijdelijk niet kunnen passeren. We verwachten dinsdag, woensdag en donderdag bezig te zijn met het vervangen van deze duikers. 
Kolken plaatsen: Op verschillende locaties worden kolken geplaatst voor de afvoer van regenwater. Vanwege de locatie van de kolken plaatsen wij sommige kolken vóór het aanbrengen van het asfalt en het bermbeton en moeten andere kolken daarna. Het kan dus lijken dat we sommige locaties overslaan, maar daar komen we dan later wel. We starten halverwege de week met het plaatsen van kolken. 
Inritten herstraten: Aan het einde van de week worden ook de eerste inritten herstraat. Net als bij de kolken zal het hierbij ook lijken dat we sommige locaties overslaan. Dat is niet zo, sommige inritten kunnen we nu al herstraten, bij andere inritten kan dat pas na het aanbrengen van het asfalt en het bermbeton. 
Als wij uw inrit herstraten, ontvangt u van ons de dag ervoor een berichtje. Eén van onze vakmannen komt even bij u langs en/of wij doen een briefje bij u in de brievenbus met het verzoek de auto tijdig elders te plaatsen. 
 
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via het meldingsformulier in deze app of bellen met onze omgevingsmanager op 06-83282822. Laatste update: 23-10-2020
© Van Gelder