Werkzaamheden Schoolstraat vanaf 9 november


Asfalt 

We zijn vandaag en morgen nog bezig met het aanbrengen van het asfalt. Tot op heden verlopen de werkzaamheden conform planning. Dat betekent dat we vandaag tot aan Schoolstraat 62 de laatste laag asfalt aanbrengen. Morgen starten we daar en werken we richting de bebouwde kom van Nijkerkerveen. Vervolgens brengen we bij de drempels de markeringen aan. 

Werkzaamheden vanaf 9 november

Vanaf maandag 9 november starten we met de voorbereidingen voor het aanbrengen van het bermbeton. We starten aan de zijde van de Schoolstraat met de even huisnummers. De eerste dagen zijn we vooral bezig met het opschonen van de zijkanten van de weg en het maken van de sleuf waarin het bermbeton komt. 

Aan het einde van de week verwachten we het bermbeton aan te kunnen brengen.  Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn we hier ongeveer 2 dagen mee bezig. 

Gedurende de werkzaamheden volgende week is de Schoolstraat weer beschikbaar voor aanwonenden. Het is nog steeds zo dat wij op verschillende locaties aan het werk zijn en dat u mogelijke even moet wachten voordat u kunt passeren. 

 

Laatste update: 05-11-2020
© Van Gelder