Winter in't landDe werkzaamheden in de Kornetstraat gingen tot vandaag gestaagd door. Gisteren zijn, met prachtig weer,  rioolbuizen gebracht die we de aankomende week zouden kunnen verwerken. Er is één maar....

Koning Winter komt vanaf aankomende zondag voor een langere periode op bezoek in Nederland en de verwachting is dat daarbij een flink pak sneeuw kan gaan vallen en de temperaturen ook overdag niet meer boven het vriespunt uit zullen komen.  Een terechte is vraag is dan ook wat dit voor de werkzaamheden in de Kornetstraat gaat betekenen.

Kortgezegd betekent dit dat er helaas niet meer gewerkt kan worden door ons. Door bevriezing van de ondergrond is het onmogelijk om daar nog kwalitatief goed straatwerk op aan te brengen. Zo lang als de ondergrond bevroren blijft is dit het geval.

Op basis van de weersverwachtingen van de aankomende week verwachten wij dan ook dat wij de hele week niet kunnen werken.

Voor de zekerheid ruimen wij vandaag het werk zoveel mogelijk op zodat ook de losliggende materialen van het werk afgevoerd zijn en de hekken goed afgesloten om het werkvak heen staan.

Het team van Van Gelder wenst u wel veel sneeuw pret! Doe voorzichtig en laat uw (klein)kinderen niet op de rioolbuizen spelen. 

 


Laatste update: 05-02-2021
© Van Gelder