Winter in't LandDe werkzaamheden in de Gevers Deynootweg gingen tot vandaag gestaagd door. Gisteren  genoten we nog van een bijzonder mooie dag en konden we met een goed gevoel het weekend in.  Er is één maar....

Koning Winter komt vanaf aankomende zondag voor een langere periode op bezoek in Nederland en de verwachting is dat daarbij een flink pak sneeuw kan gaan vallen en de temperaturen ook overdag niet meer boven het vriespunt uit zullen komen.  Een terechte is vraag is dan ook wat dit voor de werkzaamheden in de Gevers Deynootweg gaat betekenen.

Kortgezegd betekent dit dat er helaas niet meer gewerkt kan worden door ons. Door bevriezing van de ondergrond is het onmogelijk om daar nog kwalitatief goed straatwerk op aan te brengen. Zo lang als de ondergrond bevroren blijft is dit het geval.

Op basis van de weersverwachtingen van de aankomende week verwachten wij dan ook dat wij de hele week niet kunnen werken.

Voor de zekerheid ruimen wij vandaag het werk zoveel mogelijk op zodat ook de losliggende materialen van het werk afgevoerd zijn en de hekken goed afgesloten om het werkvak heen staan. Ook zijn de rijplaten rechtgelegd en is de gemeente gevraagd deze route niet te vergeten meetenemen met strooizout. 

Het team van Van Gelder wenst u wel veel sneeuw pret en kleed u warm aan! Laatste update: 05-02-2021
© Van Gelder