Nieuws! Update Kornetstraat + Land v Ravensteinstraat.Optimalisatie van het werk! 

Inmiddels zijn we al meer dan twee maanden aan het werk in de Kornetstraat en gaan de werkzaamheden gestaagd door. Wel hebben we een aantal weken vertraging opgelopen door o.a. de strenge vorst in februari en onvoorziene kabel en leidingen die we tijdens het ontgraven tegenkwamen. Om de achterstaand van 3 weken in te halen, heeft het uitvoeringsteam van de gemeente Uden en wij nog eens over de planning gebogen. Met een paar slimmigheden wisten we te optimaliseren, zodat we de eind datum bouwvak 2021, kunnen halen!  Overall levert dit minder hinder op voor het projectgebied. In de brief vindt u meer informatie. 

Bovendien is er een asfalteerdatum bekend om de Oost zijde van de Kornetstraat te asfalteren. Dit geeft niet zo veel hinder, behalve voor de  bewoners aan de Accordeonstraat. Zij hebben een brief meer gekregen in verband met het tijdelijk afsluiten van de Accordeonstraat. 

Heeft u toch nog vragen? Schroom niet contact op te nemen via de app, of de contactpersoon in de algemene bewonersbrief. 

Algemene update brief (bezorgd in het gehele projectgebied) 

Brief bewoners/bezoekers van de Accordeonstraat 

 
Laatste update: 08-04-2021
© Van Gelder