Hov-tracé Uden: de Laatste fase gaat van Start.
De laatste loodjes! 

Afgelopen dinsdag en woensdag zijn zijn de onderlaag en tussen lagen tussen de Herpenstraat en de rotonde aangebracht in fase 2-West. In navolging van deze werkzaamheden starten we vrijdag 25 juni met voorbereidende werkzaamheden voor fase 2-Oost.  Maandag 28 juni starten we met de werkzaamheden.

Zoals u eerder bent geïnformeerd over de planning, starten we week 26 (maandag 28 juni) met het opbreken van de rijbaan. Daarna wordt in fases de rijbaan ontgraven en wordt het riool aangebracht. Ook worden er diverse grote overstortputten geplaatst.

Daarna wordt er opgebouwd door banden en rioolputten te plaatsen en de trottoirs in te richten.  Al met al heel veel werk nog te doen., maar het einde is in zicht!We vragen u nog even geduld te hebben. 
Deze fase loopt vanaf de rotonde gezien tot de Herpenstraat. Direct aanwonenden zijn vorige week geïnformeerd over de hinder met betrekking tot het parkeren via de oprit van de woning. 
Er worden, as we spreak, tijdelijke parkeervoorziening beschikbaar gesteld in de Alardstraat.

Deze werkzaamheden duren tot plusminus begin augustus.  Om de gemeente Uden een kwalitatief hoogwaardig project af te leveren, wordt aan het eind het gehele project voor plusminus 3 dagen afgesloten, zodat in 1 keer de deklaag en markeringen kunnen worden aangebracht. Daar over later meer. 

Bijgevoegd de fasering en omleidingstekeningen.

Heeft u vragen? Schroom niet contact op te nemen via de contactgegevens in deze App. 
  


poster fasering en omleidingen poster fasering en omleidingenLaatste update: 24-06-2021
© Van Gelder