Oudewater: proefsleuven B2 + rioleringswerkzaamheden C1Naar aanleiding van het project in de Lange Burchwal, Wijngaardstraat en omgeving leest u hier een update over de werkzaamheden in fase B2, en C1 (beide (rood in het kaartje op de achterzijde) waar we volgende week mee gaan starten. Deze werkzaamheden duren tot half augustus 2021.

Wijngaardstraat – fase C1

Nu Boer Bouw bv de eerste twee weken van augustus 2 bouwvak heeft, maken we gebruik van de situatie om in de Wijngaardstraat vanaf de Sint Jansstraat te starten met de riolering. We sluiten dit gedeelte af. Via loopschotten is uw woning bereikbaar. De werkzaamheden duren twee weken.

Lange Burchwal – fase B2

Door de vertraging die we door de archeologische vondsten hebben opgelopen in de A fases (even zijde Lange Burgchwal) is de planning bijgesteld. De fases aan de oneven zijdes zijn naar voren getrokken, om de planning eind van het project te behalen. De eerste fase B1 is rond 28 juli gereed. Daarna starten we in fase B2 met het graven van proefsleuven.

 

Hoe loopt de fasering ook alweer? 

Scan hier de QR code  of ga direct naar: fases

De digitale versie van de brief vindt u in dit artikel: Reconstructie Lange Burchwal B2-C1 .pdfReconstructie Lange Burchwal B2-C1 Reconstructie Lange Burchwal B2-C1Laatste update: 23/07/2021
© Van Gelder