Laatste werkzaamheden van 2021


Afgelopen week hebben we het restant van het asfalt gefreesd ter plaatse van de Berg en Dalweg en Koningsweg. Daarnaast hebben we straatwerk aangebracht rondom de kruising met de Dorpsstraat en hebben we nieuwe busperron elementen aangebracht ter plaatse van bushalte Smittenberg.

Donderdag 18 november zijn er twee lagen asfalt aangebracht op de hoofdrijbaan van de Kerkweg tot en met de Koningsweg, waarna op vrijdag de markering is aangebracht. 

 

Maandag 22 november en dinsdag 23 november staat er nog asfalt op de planning. Maandag worden alle rode fietsoversteken binnen het werkvak aangebracht. Multiline zal tevens op deze dag het restant van de markering en figuratie aanbrengen. Op dinsdag worden de fietsoversteken geasfalteerd die maandag zijn blijven liggen en wordt het asfalt op de parallelbaan nabij wegrestaurant Mendel aangebracht. Hierna zit al het asfalt er voor dit jaar in! De rest van de komende week zijn onze mensen aan het afwerken en opruimen, zodat de rijbaan op vrijdag 26-11-2021 weer opengesteld wordt voor verkeer.
Laatste update: 22/11/2021
© Van Gelder