De Akkers: Voortgang rondom BoekweitakkerPLANNING WEEK VANAF 21 FEBRUARI > 2 WEKEN VOORUITBLIK

Zoals u heeft gezien, zijn de werkzaamheden voor het inrichten van de tijdelijke parkeerplaats in volle gang. 

UPDATE (in het oranje)

  • Maandag 21 februari ziet u de stratenmakers aan het werk om de tijdelijke parkeervakken in te richten.  De geschatte duur van deze werkzaamheden is ongeveer 2 weken. Afgerond en beschikbaar voor de wijk.
  • Fase 4 (Vlasakker) ronden deze week af; Klaar
  • Fase 5 (Akkerpad hoge nummers) Hier starten we 25 februari vanaf het laagste punt in het Akkerpad. Dat is de wegzijde aan De Akkers. Bewoners die de huisaansluiting hebben vrijgegraven, koppelen we aan het oude riool. Van Vulpen heeft in dit werkvak nog wat werkzaamheden uit te voeren. Zodra dit is gebeurd, kunnen wij erachteraan om de riolering aan te brengen. Bewoners worden op de hoogte gesteld, zodat zij op de hoogte zijn voor het op tijd vrijgraven van de huisaansluiting. We zijn gestart.   
  • Fase 6 (Boekweitakker) ronden we 1 maart af.
  • Rioolinspectie diverse fases - Direct aanwonenden zijn hierover geïnformeerd d.m.v. een bewonersbrief.  (afgerond op een klein deel fase 4 na)

 Opengesteld parkeerterrein MEDEDELING 

1: We zien na werktijd dat er (tuin) afval in de de werkvakken worden gedumpt. U kunt ook samen met uw buren een puin container huren. 

2: Parkeren op het Akkerpad is met betrekking tot de bereikbaarheid Nood -en Hulpdiensten nog steeds verboden. Je wilt niet op je geweten hebben dat de ambulance of brandweer te laat is. We kunnen niet in uw portemonnee kijken, maar 150 euro boete voor foutparkeren, kunt u beter uitgeven aan een leuk dinertje met uw partner ;)VAN VULPEN

Heeft u vragen, klachten of complimenten voor  van Van Vulpen?  Neem contact op met de communicatie medewerkers via: 
Laatste update: 28/02/2022
© Van Gelder