De Akkers: Ontvreemd riolering & flexibele buizen ect | Heeft u iets gezien?Als aannemer zijn wij te gast in de wijk.  We doen ons uiterste best om een vorm van service te verlenen, vriendelijk en behulpzaam te zijn en hand -en spandiensten uit te voeren. Daarmee proberen we een vertrouwensband op te bouwen, waar we allemaal de komende 1,5 jaar profeit van kunnen hebben. We hebben elkaar nodig om de ophoging en alles wat daarbij komt kijken tot een succesvol project te brengen, toch? 

We willen dit vervelende bericht met u delen.

Naar aanleiding van het ontbreken van rioleringsbuizen en flexibele onderdelen en moffen t.b.v. de riolering, hierbij het volgende bericht. 

Is u een aanbod gedaan om voor een "paar knaken uw riolering te fixen", vraagt u zich dan af of er geen luchtje aan zit. Is dit wel een rieel bedrag? Wellicht betaald u te veel, of te weinig? Heeft een een (juiste) kassabon mogen inzien?

Hieronder een aantal reparatiekosten op een rij: 

  • Een flexibele aansluiting: 100 euro per meter.
  • PVC buis: 10 euro per meter.
  • PVC mof:  8 euro 

Heeft u iets verdachts hebben gezien, of zijn er bewoners die het bovenstaande is aangeboden en vetrouwde u het niet, meldt u dit via telefoonnummer 09008844. Anoniem melden kan via telefoonnummer 08007000. Bel 112 als u iemand op heterdaad betrapt op diefstal.

U kunt ook anoniem een bericht sturen via deze app. 


Laatste update: 14/02/2022
© Van Gelder