De Akkers: Zie je mij, Zie ik jou!



 

Start werkzaamheden riolering

Eind augustus worden de werkzaamheden hervat in fase 9 (Linzenakker thv nummer 29 ). Direct aanwonenden zijn hier over geïnformeerd middels een bewonersbrief.

Eén dag van tevoren krijgt u van ons een schrijven om uw auto, mocht u deze nodig te hebben, van de oprit af wilt halen. 

De dagproductie voor het aanbrengen van de riolering en het aansluiten van uw huisaansluiting ligt ongeveer op 10 meter. Na deze werkzaamheden wordt het werkvak opgehoogd met EPS en voorzien van puinverharding, zodat u  weer gebruik kunt maken van de rijbaan en uw oprit. Het evt. hoogte verschil op de oprit lossen we op door platen neer te leggen.

Vanaf volgende week zijn er meer transportbewegingen in de wijk. Wilt u uw kinderen hierop attenderen

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. 


Veilig werken met én rondom bouwmachines is een belangrijk thema voor Van Gelder. De ‘Zie je mij, zie ik jou’ stickers zijn daarom ook steeds meer zichtbaar op onze bouwmachines. Heeft u de sticker al ontdekt op onze machines? 

Om trekkers of mobiele werktuigen veilig te passeren is het belangrijk om oogcontact te hebben met de machinist of chauffeur. De opvallende ‘Zie je mij, zie ik jou’ stickers wijzen de passant hier op.

Heeft u al oog contact gehad met de chauffeur of machinist? U mag ook zwaaien en ja, ze zwaaien terug!  




Laatste update: 25/08/2022
© Van Gelder