Planningswijziging HillegommmerpoldersHet doet ons een genoegen om u mede te delen dat de werkzaamheden op de Van Limburg Stirumlaan sneller gaan dan verwacht. Dit zorgt er dan ook voor dat wij de doorsteek dinsdag 1 maart open kunnen stellen voor het autoverkeer. 

Door de gunstige verloop van de werkzaamheden van de Van Limburg Stirumlaan, zijn de werkzaamheden op de Heemskerklaan naar voren gehaald in de planning. Dit betekend dat wij de Heemskerklaan dinsdag 1 maart afsluiten en uiterlijk vrijdag 18 maart weer open stellen voor fietsers en voetgangers. 

Jammer genoeg lopen de werkzaamheden bij de boring (Vosselaan-Leeghwater) wel uit door leveringsproblemen.  Wij verwachten in de weken van 7 tot 18 maart de laatste werkzaamheden omtrent de sifon uit te voeren. Daarna kunnen wij het zand verwijderen en de openbare ruimte inrichten. Volgens de nieuwe planning zijn wij vrijdag 1 april klaar met deze werkzaamheden. 

Wij hopen u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er toch nog vragen zijn kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Aranxtha van der Lee.
Laatste update: 23/02/2022
© Van Gelder