Update Locatie 3Beste bewoners van Hillegom,

Middels deze weg wil ik u en update geven over de planning. Op 25 februari heeft u van mij een brief ontvangen met de planning voor locatie 3. Ik heb aangegeven dat de werkzaamheden uitlopen en rond 31 maart afgerond zouden zijn. Jammer genoeg blijven er situaties ontstaan waardoor onze planning opschuift.

Op dit moment zijn wij bezig met het aanbrengen van de nieuwe beschoeiing. Wij verwachten dat deze werkzaamheden vandaag en anders morgen afgerond zijn.  Na het plaatsen van de beschoeiing gaan wij verder met het uitrijden van het zand dat gebruikt is voor de demping. Wanneer al het zand verwijderd is wordt het terrein hersteld in originele staat, denk hierbij aan het herstellen van het straatwerk.

De uitloop van de werkzaamheden wordt veroorzaakt door vertraging bij het plaatsen van de beschoeiing. Dit ging moeilijker dan verwacht. Het streven is om aankomende vrijdag klaar te zijn met het uitgraven van de watergang. Wij stellen deze week wel nog het fietspad dat voor het appartement complex loopt open. Volgende week gaan wij verder met het herstellen van de originele situatie.

Wij vinden het ontzettend vervelend dat de werkzaamheden zoveel uitlopen en snappen dat u ondertussen niet zo geduldig meer bent. U kunt daarom ook altijd contact opnemen met mij als u vragen heeft of klachten. Wij hopen nog heel even op uw geduld.

Met vriendelijke groet,

Aranxtha van der Lee

Omgevingsmanager Van Gelder Aannemingsmaatschappij
Laatste update: 04/04/2022
© Van Gelder