De Akkers: Parkeerverboden in uw straat



U zult het vast de afgelopen maanden zijn opgevallen. Tijdelijke parkeerverbod borden. De bebording, met datum, worden neergezet, zodat u als bewoner of bezoeker in de wijk op de hoogte is dat er op deze dagen, op deze plek niet geparkeerd kan worden.  

Het komt weleens voor dat u, ondanks de datum van de start werkzaamheden, niets ziet gebeuren. Dit wekt voor u vragen op. En door de parkeerdruk in de wijk is dit zeer begrijpelijk. Wilt u ons hier scherp in houden? 

Andersom kan het ook gebeuren. U komt s'avonds laat in de wijk, rijdt rondjes voor een plek en denk, hier kan ik mijn 'heilige koe' mooi neerzetten. Het is donker en u is helemaal geen bord opgevallen. Begrijpelijk! De volgende dag willen de aannemers aan het werk, maar uw auto staat in de weg. We gaan dan op zoek, bellen 07:00u aan bij bewoners ect ect. U begrijpt, dit kan irritatie opwekken. Buiten uw begrijpelijke irritatie kan dit vertraging opleveren en heeft gevolgen op de rest van de planning. 

Laten we elkaar scherp houden. 

Wellicht heeft u voor aanvang werkzaamheden een brief van of Van Vulpen of Van Gelder gehad, zodat u weet wie waar aan het werk gaat. Heeft u vragen voor Van Vulpen of Van Gelder, neem dan gerust tussen 07:00/16:30 uur contact op met de contactpersonen hieronder. 

 
 
Van Vulpen: 
Eric Bullee 06-22701497                    e.bullee@vanvulpen.eu
Maurice Tinkhof 06-43152435         m.tinkhof@vanvulpen.eu
 
Van Gelder:
Gert-Jan Roth 06-21276007             deakkers@vangelder.com

   

 




Laatste update: 29/04/2022
© Van Gelder