De Akkers: update werkzaamhedenUpdate planning & fasering voor de komende weken 

EIND JUNI - BEGIN JULI 

Planning en fasering
Van Gelder: Het straatwerk in fase 4 wordt momenteel aangebracht. Naar schatting is dit het eind van deze week (25 juni) gereed.
Aan het Akkerpad (hoge nummer Fase 5)  worden momenteel de trottoirbanden gesteld. De stratenmakers gaan, na het afronden van Fase 4, verder met het inrichten van Fase 5. Na deze werkzaamheden volgt  Fase 6 (rondom de Boekweitakker). Dit zal naar verwachting het laatste straatwerk voor de bouwvak worden. onze bouwvak vakantie begint 21/22.

Van Vulpen: Fase 7 en 9 bevat overschrijdend werk qua laagspanning hier kan de definitieve laagspanning pas worden aangebracht wanneer deze ook in fase 9 wordt aangebracht. Van Vulpen houdt u op de hoogte van de vertraging. Mocht u toch nog vragen hebben voor Van Vulpen kunt u contact opnemen met Eric Bullee (contactpersoon in de brief) 

Na 3 weken bouwvak starten we op 15 augustus weer met het aanbrengen van het straatwerk in Fase 8. 

- Gepasseerd-

Fase 2: definitieve K&L nog niet gereed. Van Gelder is hier bezig met aanbrengen straatwerk. De werkzaamheden van Van Vulpen komen na het straatwerk en zullen dus de straat weer open moeten graven en daarna weer moeten herstellen.

Fase 4: Vlasakker 4 t/m 26 + De Akker 26 stond gepland op deze week starten, maar doordat er auto's op de oprit stonden zijn we elders aan de slag gegaan. Vandaag wordt opnieuw een brief bezorgd om de auto voor maandag 7:00uur van de inrit te halen. Als alles mee zit is het straatwerk naar verwachting 2 weken daarna gereed.

Fase 5: Van Vulpen is hier 10 juni gereed, vervolgens zal Van Gelder het straatwerk in gaan plannen.

Fase 6: Riool gereed, straatwerk start gelijktijdig met fase 5.

Fase 7: Zodra Van Gelder de kruising De Akkers/Akkerpad voorbij is met het riool + EPS, start Van Vulpen met het aanbrengen van hun definitieve leidingen gas en water in fase 8. Vervolgens gaan ze aansluitend fase 7 van de definitieve leidingen voorzien.

Fase 8: Loopt op planning. Van Vulpen moet de middenspanning nog verwijderen voor de Akkers 17-39. In week 25 komt Irado de ORAC’s verplaatsen.

.

Hoe zat het ook alweer met de fases?

> Zie hier <

 

 

Laatste update: 21/06/2022
© Van Gelder