De Akkers | Van Gelder Werkt AppWe hebben fantastisch nieuws dat we graag met je wilt delen!

Onze gloednieuwe Van Gelder Werkt app is nu beschikbaar en we kunnen niet wachten om deze met jullie te delen! We hebben urenlang gewerkt aan het ontwerpen en ontwikkelen van de app om ervoor te zorgen dat de informatie die we delen nog beter wordt weergegeven.

Met deze nieuwe app krijg je toegang tot alle informatie die je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar het laatste nieuws, berichten over het aanvragen van zand  of praktische informatie, je vindt het allemaal in een oogwenk op onze app. Het beste van alles is dat de Van Gelder Werkt App gemakkelijk te gebruiken is, zodat je snel en zonder enige moeite vindt wat je zoekt.

Dus waar wacht je nog op? Download onze nieuwe app nu en ontdek alle voordelen die het te bieden heeft! Het is beschikbaar in de App Store en Google Play. We hopen dat jullie er net zo van zullen genieten als wij! U vindt de gratis App voor de Iphone in de Appstore en voor Android toestellen in de Playstore

 

N.B.

Het project de Akkers en de andere projecten die in deze App staan worden vanaf 15 maart niet meer bijgehouden in deze app. De berichtgeving over het project op deze App is dan ook vanaf heden gestopt.

 
Laatste update: 10/03/2023
© Van Gelder