Project Ackerswoude

Pijnacker

Locatie

Projectstatus


 

50%


​Projectinformatie


UPDATESPLANNING DOCUMENTENFOTO'SMELDINGCONTACT


​Projectomschrijving


Begin 2012 is voor Ackerswoude een nieuw concept ontwikkeld waarbij het dorpse karakter en de bestaande kwaliteiten van Pijnacker goed tot hun recht komen. De hoofdlijnen voor de ontwikkeling van de wijk, zoals woonmilieus, groen, water en wegen, zijn vastgelegd in een Essentiekaart.

Er blijft daardoor nog voldoende ruimte over om het gebied verder in te vullen naar de vraag van de toekomstige bewoners. Dat is nodig, want de wijk wordt over een periode van meerdere jaren ontwikkeld.

Aannemingsmaatschappij Van Gelder verzorgt in opdracht van ABB Bouwgroep en de gemeente Pijacker de civieltechnische werkzaamheden zoals het bouw- en woonrijpmaken en de aanleg van het omliggende terrein.


​Projectdetails


Opdrachtgever: Gemeente Pijnacker en ABB Bouwgroep

Uitvoeringsperiode: vanaf 2017


​Contact


Waar kan ik terecht? Dat hangt van het onderwerp af. Betreft het de bouw, het straatwerk of het ontwerp. Scroll voor meer informatie naar beneden.

Gemeente Pijnacker-Nootdorp afdeling Ontwikkeling

De afdeling Ontwikkeling van de gemeente Pijnacker-Nootdorp is in hoofdlijnen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de wijk Ackerswoude en zaken zoals woonmilieus, groen, water en wegen.

Vragen? Mail naar: Ackerswoude@vangelder.com of bel 14015.

ABB en Schouten

De koopwoningen worden gefaseerd ontwikkelt, gebouwd en verkocht in opdracht van ABB en/of Schouten. Op www.ackerswoude.nl staan alle fasen, de actuele stand van zaken en wie van de twee partijen verantwoordelijk is voor welke fasen. De betrokken makelaars zijn WVK Makelaars tel: 015 310 99 48 en Ruseler Makelaars tel: 015 369 81 24.

Aannemingsmaatschappij Van Gelder

Het openbaar gebied zoals de straten, pleintjes en parkeerplaatsen worden aangelegd door van Gelder in opdracht van de gemeente. Voor uw vragen over de planning van de bestratingswerkzaamheden en grondwerk zoals “ Wanneer wordt de bestrating aangelegd? Kan ik met de verhuiswagen bij mijn deur komen?”

E-mail :  Ackerswoude@vangelder.com

Edwin Hermans is de omgevingsmanager van het werk namens van Gelder en uw aanspreekpunt. U kunt Edwin bereiken per telefoon 06 12659138  of via het mailadres. U ontvangt dan binnen 24 uur een antwoord.

Voor vragen waarvan u niet zeker weet waar u deze kunt stellen, adviseren wij u deze aan ons te stellen.

 


Break