Waterleiding Katwijk-Noordwijk, fase 2

Nieuwe Offemweg Noordwijk Noordwijk

Locatie

Projectstatus


1%

 


Projectinformatie


UPDATESPLANNING DOCUMENTENFOTO'SMELDINGCONTACT


Projectomschrijving

In de Herenweg / Nieuwe Offemweg en Everwijnpark in Noordwijk wordt wegens de bouw van nieuwe woningen en de toename van bedrijven in de regio, het bestaande leidingnet van Dunea uitgebreid. Hiervoor verricht aannemer Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken B.V. werkzaamheden. Het aanleggen van de waterleiding vindt nu plaats omdat het werk gecombineerd kan worden met werkzaamheden van de gemeente Noordwijk.


Wat gaat er gebeuren?

  • Aanleg van een nieuwe waterleiding vanaf het parkeerterrein aan de Olympiaweg (Katwijk) tot aan de Herenweg naar Noordwijk. Daarna gaat het werk achtereenvolgens verder langs (het fietspad op) de Herenweg, de Nieuwe Offemweg en het Everwijnpark.

Bereikbaarheid van de omgeving

Vanwege de omvang van de werkzaamheden wordt het werk in fases uitgevoerd. Tijdens het werk blijven alle woningen en panden bereikbaar. In overleg met de gemeente Noordwijk wordt verkeer over de Herenweg van 18 oktober tot eind 19 november 2021 omgeleid. Voetgangers worden deels omgeleid en hebben waar mogelijk doorgang via loopschotten. Borden langs de route geven de omleidingen aan.

Planning

Herenweg (vanaf de rotonde 's-Gravendijckseweg tot aan de rotonde Zwarteweg):                           18 oktober tot 19 november 2021 wordt het fietspad gefreesd en de waterleiding middels open ontgraving aangelegd. 

Mogelijk gevolgen drinkwatertoevoer
Tijdens de werkzaamheden moet uw drinkwatertoevoer mogelijk één of meerdere malen worden
onderbroken. Aannemer Van Gelder informeert u hier minimaal één dag van tevoren mondeling over en minimaal 5 dagen van tevoren via een afzegkaart voor de onderbrekingen. Op www.dunea.nl/klantenservice staat informatie over hoe u zich voorbereidt op een wateronderbreking. Als u vanwege bedrijfsvoering eerder wilt worden geïnformeerd over het afsluiten van de drinkwatertoevoer, dan kunt u dit aangeven bij de projectleider.


Projectdetails


Projectomvang: Olympiaweg (Katwijk) tot aan de Herenweg naar Noordwijk, langs het fietspad op de Herenweg, de Nieuwe Offemweg en het Everwijnpark. (Noordwijk)

Opdrachtgever: Dunea 

Uitvoeringsperiode waterleiding Katwijk-Noordwijk, fase 2: vanaf oktober tot en met maart 2022

 

Contact


Omgevingsmanager: David Susani

Telefoon: 06 146 806 72

Email: dsusani@vangelder.com