N322 Brakel - Gameren

N322 Zuilichem Zaltbommel

Locatie

Projectstatus


50%

 

 

 


Projectinformatie


UPDATESPLANNING DOCUMENTENFOTO'SMELDINGCONTACT


Projectomschrijving


Werkzaamheden N322 Brakel-Gameren
Vanaf maandag 19 september voert Aannemingsmaatschappij van Gelder  in opdracht van de provincie Gelderland werkzaamheden uit aan de N322 tussen Brakel en Gameren.

Wat gaan we doen?
Aan drie rotondes in de N322, ter hoogte van respectievelijk Brakel, Zuilichem en Gameren worden werkzaamheden uitgevoerd. 

Wanneer gaan we dit doen?
De werkzaamheden starten maandag 19 september. Wij verwachten vrijdag 30 september onze werkzaamheden afgerond te hebben. 

 

 


Projectinformatie

Vanaf 19 – 30 september vindt er onderhoud plaats aan 3 rotondes gelegen op de N322. Om voor de toekomst de kwaliteit van de rotondes en het wegdek te garanderen is het noodzakelijk deze werkzaamheden uit te voeren. Voor de veiligheid van de wegwerkers en een efficiënte uitvoering is het noodzakelijk de rotondes korte tijd volledig af te sluiten. Deze afsluitingen brengen verkeershinder met zich mee en het verkeer dient rekening te houden met extra reistijd.

 

De werkzaamheden, planning en omleidingen

Per locatie worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Hieronder een overzicht van de planning, de werkzaamheden en de omleidingen die actief zijn.

 

Rotonde Brakel (19 september 06.00 uur – 21 september 22.00 uur)

De rotonde Brakel heeft een aantal elementen die opnieuw gesteld worden zodat deze weer op de juiste hoogte liggen. Hiernaast wordt het asfalt vernieuwd en daardoor ook de markeringen.

 

Brakel -> Zaltbommel: De N322 is vanaf Zuilichem open, advies om het dorp over de Liesveldsesteeg uit te rijden richting Zuilichem. Vanaf hier kan je over de N322.

Brakel -> Andel/Giessen/Almkerk: Omleiding A vanuit Brakel over de Liesveldsesteeg naar de N322 richting Gameren. Bij rotonde Gameren richting Ammerzoden over de N832. Bij Ammerzoden volg je de N831/N267 richting Giessen.

Gameren/Zaltbommel -> Andel/Giessen/Almkerk: Omleiding A Bij rotonde Gameren richting Ammerzoden over de N832. Bij Ammerzoden volg je de N831/N267 richting Giessen.

Giessen/Heusden -> Zaltbommel/Zuilichem/Gameren: Omleiding Z Volg de N267/N831 richting Ammerzoden en vervolgens de N832 richting Gameren.

 

Rotonde Zuilichem (22 september 06.00 uur – 23 september 22.00 uur)

Bij de rotonde Zuilichem wordt het asfalt en de markering vernieuwd. Hiernaast nog wat kleine onderhoudswerkzaamheden.

 

Zuilichem -> Andel/Giessen/Almkerk: Omleiding A vanuit Zuilichem over de Liesveldsesteeg richting Brakel om via de Burgemeester Posweg de N322 op te draaien bij rotonde Brakel.

Zaltbommel/Gameren -> Andel/Giessen: Omleiding A Bij rotonde Gameren richting Ammerzoden over de N832. Bij Ammerzoden volg je de N831/N267 richting Giessen.

Zaltbommel/Gameren -> Brakel/Zuilichem: Omleiding B vanuit Gameren over de Middelkampseweg richting Zuilichem en eventueel over de de Liesveldsesteeg richting Brakel.

Giessen

Giessen/Heusden -> Zaltbommel/Zuilichem/Gameren: Omleiding Z Volg de N267/N831 richting Ammerzoden en vervolgens de N832 richting Gameren.

 

Rotonde Gameren (26 september 06.00 uur – 30 september 22.00 uur)

De rotonde Gameren heeft een aantal elementen die opnieuw gesteld worden zodat deze weer op de juiste hoogte liggen. Hiernaast wordt het asfalt vernieuwd en daardoor ook de markeringen.

 

Tijdens de werkzaamheden aan de rotonde Gameren wordt het verkeer als volgt omgeleid:

Zaltbommel -> Gameren: Omleiding G over de Ouwelsestraat

Zaltbommel -> Zuilichem/Brakel: Omleiding A over de A2, afslag 19 (Kerkdriel), via de Parallelweg en de Lange Achterdijk naar de N831/N267 richting Giessen. Vanaf hier kan je weer over de N322 rijden richting Brakel en Zuilichem.

Zuilichem/Brakel -> Zaltbommel: Omleiding Z over de N322 richting Giessen, de N267/N831 richting Ammerzoden om vervolgens over de Langer Achterdijk en de Parallelweg de A2 op te rijden naar afslag 17 (Zaltbommel)

 

Omleidingen

De omleidingen zijn ook te bekijken in 'Documenten' in de Werk in Uitvoering app. 

 

Contactformulier

Voor vragen kunt u van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur telefonisch contact opnemen. Voor klachten, calamiteiten of incidenten kan dit 24 uur per dag, 7 dagen per week. Telefoon: 026 359 99 99.

 

U kunt ook gebruik maken van het tabblad Melding in deze app. 

https://werkinuitvoering.vangelder.com/melding