We zijn gestart met werkzaamheden op de Koninginneweg

Geschreven op 04/05/2022

KPN glasvezel: KPN is gestart met het aanleggen van het hoofdnet glasvezel in de Koninginneweg. De kabels liggen ongeveer 40-60cm uit uw gevel/erfgrens. Er wordt nu gewerkt aan de noordzijde. Deze werkzaamheden duren tot het eind van de maand. KPN gaat ook in de achterliggende straten aan het werk om mantelbuizen aan te leggen bij kruisingen van wegen.

 

Liander Gas: De oversteek nabij het Valeriusplein is gereed. Gestart wordt nu met de vervanging van de leiding tussen het Valeriusplein en de Brachthuijzerstraat. Hiervoor zijn parkeervakken afgezet en kan verkeer niet meer doorrijden vanaf het Valeriusplein naar de Willemsparkweg maar zal men om moeten rijden via de De Lairessestraat. Fietsverkeer wordt omgeleid via de Valeriusstraat. Deze werkzaamheden duren tot eind van de maand.

 

Reconstructie Koninginneweg:

Er is een start gemaakt met de aanleg van riolering in de Emmalaan en op het kruispunt Emmalaan/Koninginneweg. Hierdoor wordt verkeer komende vanuit de Willemsparkweg bij de tramhalte over de trambaan geleid. Fietsverkeer wordt omgeleid via de achterliggende straten.