Bereikbaarheid van het Catharina Ziekenhuis en het Maxima Medisch Centrum tijdens de uitvoeringVanaf maandag 29 juni zijn het Catharina Ziekenhuis en het Maxima Medisch Centrum op een andere manier bereikbaar. Hieronder leggen wij uit hoe.

Algemeen:

Wij hebben de werkzaamheden opgenomen in de routenavigatiesystemen van Google, Apple en TomTom. Indien u hiervan gebruik maakt adviseren wij u het adres van het Catharina Ziekenhuis of het Maxima Medisch Centrum in uw navigatiesysteem in te voeren. U wordt dan automatisch om de werkzaamheden geleid naar uw bestemming.


Catharina Ziekenhuis.

Komende vanuit het centrum / zuiden

Er veranderd er niets tijdens de werkzaamheden. U bereikt het Catharina Ziekenhuis het snelste via de afrit naar de Sterrenlaan vanaf de Kennedylaan. Bovenaan gaat u dan linksaf de Winston Churchilllaan op waarna u het ziekenhuis na circa 800 meter aan uw linkerhand vindt.

Komende vanaf de A50:

U neemt de afslag 6 naar Ekkersrijt en daarna de route via de Huizingalaan en de Winston Churchilllaan. Wij hebben hiervoor een omleiding ingesteld met routenummer 5. Daarmee vindt u het Catharina Ziekenhuis aan uw rechterhand.

Komende vanaf de A2:

U neemt de afslag 28 naar Best en volgt aansluitend de route via de Eindhovenseweg Zuid - Boschdijk - 2e en 1e Lieven de Keylaan - Winston Churchilllaan. Wij hebben hiervoor een omleiding ingesteld met routenummer 5. U vindt het Catharina Ziekenhuis dan aan uw rechterhand.

Komende vanaf de A58:

U volgt de route via de A2 - Tilburgseweg - Centrumring en Kennedylaan. U neemt vanaf de Kennedylaan de afrit naar de Sterrenlaan. Bovenaan gaat u dan linksaf de Winston Churchilllaan op waarna u het ziekenhuis na circa 800 meter aan uw linkerhand vindt.Maxima Medisch Centrum

Komende vanuit het centrum / zuiden 

Er veranderd er niets tijdens de werkzaamheden. U bereikt het Maxima Medisch Centrum het snelste via de afrit naar de Orpheuslaan vanaf de Kennedylaan. Bovenaan gaat u dan rechtsaf de Orpheuslaan op waarna u het ziekenhuis na circa 200 meter aan uw rechterhand vindt.

Komende vanaf de A50:

U neemt de afslag 6 naar Ekkersrijt en daarna de route via de Huizingalaan en de Winston Churchilllaan. Wij hebben hiervoor een omleiding ingesteld met routenummer 5. Bij de Sterrenlaan kunt u rechtsaf slaan naar de Kennedylaan en de afrit naar de Orpheuslaan nemen. Bovenaan slaat u dan linksaf naar de Orpheuslaan waarna u het ziekenhuis na circa 200 meter aan uw rechterhand vindt. 

Komende vanaf de A2: 

U neemt de afslag 28 naar Best en volgt aansluitend de route via de Eindhovenseweg Zuid - Boschdijk - Centrumring - Kennedylaan. Wij hebben hiervoor een omleiding ingesteld met routenummer 5. Vanaf de Kennedylaan neemt u de afrit naar de  Orpheuslaan. Bovenaan gaat u dan rechtsaf de Orpheuslaan op waarna u het ziekenhuis na circa 200 meter aan uw rechterhand vindt.  U vindt het Catharina Ziekenhuis dan aan uw rechterhand.

Komende vanaf de A58:

U volgt de route via de A2 - Tilburgseweg - Centrumring en Kennedylaan. Vanaf de Kennedylaan neemt u de afrit naar de  Orpheuslaan. Bovenaan gaat u dan rechtsaf de Orpheuslaan op waarna u het ziekenhuis na circa 200 meter aan uw rechterhand vindt. U vindt het Catharina Ziekenhuis dan aan uw rechterhand.

Laatste update: 23-06-2020
© Van Gelder