Op donderdag 9 juli geen nieuw asfalt in Landelijk NoordSinds afgelopen maandag werken wij aan het repareren van diverse asfaltschades op de wegen in Landelijk Noord. Uit de reacties die wij ontvangen uit de omgeving begrijpen we dat het niet voor iedereen altijd even duidelijk is waar we precies aan het werk zijn op de wegen in Landelijk Noord en hoe er het beste gereden kan worden om het werk te vermijden. We snappen dat het vervelend is als een weg onverwachts afgesloten is waardoor er een stuk omgereden moet worden maar we hopen op uw begrip. 

Het asfaltwerk is slecht vooraf te plannen in tijd en plaats omdat het moment van uitvoering onder andere afhankelijk is van het weer en de drukte op de weg. Wij vragen u dan ook om bij het plannen van uw reis er rekening mee te houden dat de reis naar uw plaats van bestemming mogelijk langer kan duren in tijd od in afstand. Er is bewust voor een korte maar drukke uitvoeringsperiode gekozen om de duur van de overlast zo kort mogelijk te houden. Dat houdt dan wel in dat we soms op twee of drie plekken tegelijk werken.

Op donderdag 9 juli brengen wij geen asfalt aan in Landelijk Noord. De weersvoorspellingen voor morgen laten veel regen zien en dat is een slechte combinatie met asfalt. Dat betekent dat het morgen dus een stuk rustiger is op de wegen.

We zijn nog wel aan het werk maar dat werk houdt voornamelijk het aanvullen en afwerken van de bermen naast het nieuwe asfalt in.  Ook wordt er ter plaatse van de kruising Galggouw en Wagengouw een reparatievak gefreesd. Mogelijk moet er dan een paar minuten achter gewacht worden voordat het verkeer er weer langs kan. We proberen dat moment zo kort mogelijk te houden.

Op vrijdag 10 juli maken we het werk aan het asfalt af.

 
Laatste update: 08-07-2020
© Van Gelder