Dagplanning asfaltherstel 10 JuliOmdat er veel vragen vanuit de omgeving komen over de percieze locaties van de werkzaamheden in Landelijk Noord plaatsen we vanaf nu elke dag een update waarin we aangeven waar we werken.

Ondanks het mindere weer verwachten wij op vrijdag 10 Juli een aantal asfalt herstelwerkzaamheden te kunnen uitvoeren in landelijk noord. 

In dit bericht toegelicht: werklocaties en planning, bereikbaarheid, voetgangers en fietsers.

Werklocaties en planning Let op! deze planning is een inschatting. De volgorde en gemaakte inschattingen qua tijd kunnen veranderen door het weer. Deze inschatting is gemaakt om u een beeld te geven maar wij kunnen geen garanties geven.

Wij gaan vrijdag 10 Juli asfalteren aan het einde van de Poppendammergouw bij de kruising met de Belmerweg vroeg in de ochtend, op de broekergouw thv het voorwerf in de loop van de ochtend, op de kruising Galgengouw, Wagengouw, Belmermeer tegen het einde van de ochtend/begin vd middag en als laatste  en Poppendammergouw aan de amsterdam-kant in de middag. 

 

Bereikbaarheid Let op! deze planning is een inschatting. De volgorde en gemaakte inschattingen qua tijd kunnen veranderen door het weer. Deze inschatting is gemaakt om u een beeld te geven maar wij kunnen geen garanties geven.

De bovenstaande (ingeschatte) planning is gemaakt om de bereikbaarheid in het gebied zo optimaal mogelijk te houden. Tijdens de eerste werklocatie (poppendammergouw) kunt u omrijden via zunderdorp (broekergouw, voorfwerf, middenlaan, zunderdorp, nieuwe gouw en vice versa). Tijdens de tweede werklocatie (broekergouw) zal de poppendammergouw nog aan het uitharden zijn en zal u moeten omrijden via de termietergouw en de N247. Tijdens de derde werklocatie (Galggouw, wagengouw) is de Poppendammergouw thv de Belmermeer weer open. Dan kunt u dus omrijden over de poppendammergouw. De broekergouw thv het voorwerf is dan aan het uitharden. Tijdens de vierde werklocatie (Poppendammergouw Adam-kant) kunt u omrijden via het voorwerf en de broekergouw, deze is dan weer open. Op dat moment zal de kruising Galggouw, Wagengouw aan het uitharden zijn. 

Houd er rekening mee dat als wij klaar zijn met een werkvak het asfalt nog een tijdje zal moeten afkoelen voordat u er overheen kunt rijden. Daarom zal de bebording blijven staan tot het asfalt voldoende is afgekoeld.

Voetgangers en fietsers

Eerder hebben wij aangegeven dat voetgangers en fietsers zo veel mogelijk langs het werk kunnen worden geleid. In de praktijk blijkt dit niet altijd mogelijk. De rede hiervoor is dat het niet altijd veilig is. Daarom vragen wij uw begrip als de verkeersregelaars u vertellen dat u om moet lopen/fietsen. Zij staan er voor uw veiligheid. 

 
Laatste update: 09-07-2020
© Van Gelder