*bijgewerkt* Bereikbaarheid DurgerdammergouwDeze week (7 t/m 11 september) zullen er asfalteringswerkzaamheden plaatsvinden tussen Durgerdammergouw 2 en Durgerdammergouw 20. Dit deel van de weg is de hele week dicht. Wij verzoeken u om de pijlen voor uw deur in de gaten te houden. De werkzaamheden van deze week zijn het verwijderen van een deel van de fundering van de weg en het vervolgens opnieuw opbouwen van deze fundering met licht ophoogmateriaal. Omdat de oude fundering slechter is dan verwacht en er direct onder de fundering enkel piepschuim zit zijn de werkzaamheden uitdagender geworden dan op voorhand was bedacht. Hierdoor is de kans groot dat we het komende weekend gaan doorwerken. Houd onze app in de gaten voor de laatste updates.

Er is dus geen doorgaand voetganger-, auto-, fietsverkeer mogelijk tussen Durgerdam en Ransdorp over de Durgerdammergouw.

Wij vragen u extra oplettend te zijn omdat er vanaf deze week is gestart met asfalteringswerkzaamheden en hiervoor komen veel grote machines over de Durgerdammgouw. 
Laatste update: 07/09/2020
© Van Gelder