*bijgewerkt* Durgerdammergouw komende weekInformatie voor de bewoners van de Durgerdammergouw voor de komende dagen.

De afvalcontainers worden morgen ochtend opgehaald door ons en bij de uiteinden van de Durgerdammergouw neergezet zoals aangegeven in de brief.

Morgen (16 september) beginnen de asfaltwerkzaamheden. De onderlaag wordt geasfalteerd. Dit gebeurt niet over de gehele lengte van de weg maar alleen in de 'bakken' tussen Durgerdammergouw 20 en Ransdorp. De rest van de Durgerdammergouw is dan nog bereikbaar vanaf de Durgerdammerdijk.

Donderdag wordt een deel van de onderlaag van de fietspaden geasfalteerd. Daarnaast wordt er nog extra gefreesd op de autoweg. 

Vrijdag aanbrengen wapening en asfalteren van de tussenlaag over de gehele lengte van de Durgerdammergouw.  Let op! Vooruitgaand op het asfalteren wordt er een kleeflaag aangebracht. Hier aub niet overheen rijden. Hetzelfde geldt voor het wapeningsdoek. Het rijden over de kleeflaag of het wapeningsdoek kan schade aanbrengen aan uw voertuig en aan de kwaliteit van de asfaltconstructie.

Zaterdag & zondag werken wij niet en kunt u over de tussenlaag rijden

Maandag beginnen we met het aanbrengen van de toplaag over de gehele lengte van de Durgerdammergouw.

Dinsdag gaan we verder met het aanbrengen van de toplaag over de gehele lengte van de Durgerdammergouw

Bereikbaarheid en parkeren: Wij werken vanaf de Ransdorp-kant richting Durgerdam. U kunt bij uw huis parkeren als wij niet in de buurt aan het werk zijn. Anders kunt u op de parkeerplaats bij de Durgerdammerdijk parkeren. U kunt niet over vers asfalt heen rijden/lopen/fietsen. Daarom graag zelf buiten in de gaten houden wanneer we bij u in de buurt komen. Met name vrijdag, maandag en dinsdag is het belangrijk om te parkeren op de parkeerplaats. Bij vragen kunt u altijd mij bellen: 0628538670
Laatste update: 15/09/2020
© Van Gelder