Asfalt herstelwerkzaamheden week 50Komende week (50)  zijn wij nog steeds werkzaam langs de Durgerdammergouw op het fietspad. Daar komt bij dat we op maandag 7 december korte werkzaamheden hebben aan de dam op de plek van de oude Klaas Bordingbrug. De weg blijft tijdens deze werkzaamheden open maar houd wel rekening met +/- 5 minuten vertraging.

Op maandag starten we ook op de Broekergouw. Op maandag frezen we een aantal vakken op de Broekergouw tussen het Voorwerf en Broekergouw 8. Er wordt gestart om 07:00 en we werken vanaf het voorwerf richting Broekergouw 8.  Als wij klaar zijn met frezen gaat dat deel van de weg weer open. Een precieze planning valt nu niet te maken dus om te weten waar we precies aan het werk zijn willen wij u vragen om zelf buiten te kijken. 

Het fietspad blijft tijdens de werkzaamheden open en er kan worden omgereden richting Zunderdorp via de N247 en de Termietergouw.

Op dinsdag gaan we verder op de Broekergouw met asfalteren, dit zal op dezelfde manier plaatsvinden als het frezen maar het asfalt moet afkoelen als we klaar zijn dus kan het voorkomen dat u over het fietspad wordt gestuurd totdat het asfalt is afgekoeld. 

Op woensdag werken we de bermen af, dan is de weg open maar verzoeken wij u wel rekening te houden met +/-5 minuten vertraging voor wanneer onze machine op de weg staat.

Tijdens deze werkzaamheden vragen wij u rekening te houden met 20 minuten vertraging. Dat is de tijd die het gemiddeld duurt om via e N247 om te rijden. 
Laatste update: 04/12/2020
© Van Gelder