Terug aan het werk!Wat een bijzondere winterweek hebben we gehad vorige week! Of je nu een fan bent van de winter of niet, het was niet te ontkennen dat Koning Winter op bezoek is geweest in Nederland. Voor het sleëen en schaatsen natuurlijk perfect en veel mensen hebben er ook van genoten. Voor het werk aan de Alexanderstraat was de winter natuurlijk wat minder prettig want door de sneeuw en de vorst was het werken onmogelijk.

Vandaag zet de dooi definitief door en zodra de bevroren ondergrond weer ontdooid is kunnen we weer aan het werk om de Alexanderstraat af te maken. Wanneer dat precies valt lastig te zeggen maar we verwachten op woensdag of donderdag weer aan het werk te kunnen zijn. Daarmee kunnen we nu al melden dat we op 22 februari weer asfalteren, ditmaal tussen de tramsporen in.  Daarna maken we de rest van de werkzaamheden aan de Alexanderstraat af.

De afronding van het werk komt daarmee ook steeds dichterbij. Zodra dit moment bekend melden wij u dat als eerste hier op de App.
Laatste update: 15-02-2021
© Van Gelder